Win jij de ECIO Frank Award 2021?

ECIO Frank Awardverkiezing 2021 voor studenten met een ondersteuningsvraag in het hoger onderwijs

groen kader met tekst ECIO Frank Award 2021

30 augustus 2021

Als student met een functiebeperking of ondersteuningsbehoefte (student+) weet je vaak als geen ander hoe het onderwijs inclusiever kan. Heb jij een top-idee hoe je inclusie binnen je onderwijsinstelling kan vergroten? Doe dan mee aan de ECIO Frank Awardverkiezing 2021! Naast de award ontvang je ook €1.000,-. Het bedrag dat je besteedt om jouw idee uit te werken tot een succes. De prijzen worden zowel binnen het hbo als het wo uitgereikt. De verkiezing wordt georganiseerd door ECIO.
[Oproep in het Engels]

De ECIO Frank Awardwinnaars van 2020

twee winnaars met award, 1 online en een fysiek naar beeldscherm

Beau Geraeds (Hogeschool Utrecht) en Tess Tegelberg (Technische Universiteit Delft University) wonnen van de zes finalisten de ECIO Frank Award 2020. Vanwege het grote succes in 2019 en 2020 organiseren we ook dit jaar de ECIO Frank Awardverkiezing.

Je verdient een podium

Je kan als student+ waarschijnlijk je studie goed doorlopen. Het helpt natuurlijk wanneer de hogeschool of universiteit daarop is ingericht, zodat je zo min mogelijk wordt belemmerd door je beperking. Jij weet als geen ander hoe het onderwijs hier optimaal op ingericht moet worden. Wellicht heb je hiervoor een goed idee of ben je al gestart met een initiatief waar meerdere studenten baat bij hebben en/of je onderwijsprofessionals inspireert tot meer inclusie binnen je onderwijsinstelling waar je nu studeert. Met deze verkiezing wordt je in het zonnetje gezet en krijg je het podium dat je verdient.

Doe mee: nomineer jezelf of een ander!

Ben jij of ken jij een student+ die naast de studie een bijzonder initiatief is gestart of medestudenten heeft geïnspireerd? Iemand die staat voor inclusief onderwijs en ideeën heeft over hoe het onderwijs op zijn/haar instelling nóg inclusiever kan? Doe dan mee en nomineer jezelf of een ander.

Tijdspad

Na ontvangst van de inzendingen worden er per onderwijssector (ho/wo) twee finalisten geselecteerd op het beste idee of initiatief. In oktober maken we de finalisten bekend. Van de vier finalisten wordt een professionele video opgenomen (november/december. Met deze video moeten ze de jury overtuigen waarom zij de award moeten winnen en hoe zij inclusief onderwijs op hun instelling willen stimuleren. Op basis hiervan kiest de jury per onderwijssector een winnaar die de award, tezamen met de geldprijs in ontvangst mag nemen. De datum en locatie van de uitreiking worden op een later moment bekend gemaakt.

Deadline

De deadline voor het insturen van het aanmeld-/nominatieformulier is 1 oktober 2021. Lees voor het insturen het reglement met de voorwaarden goed door.
Deel dit bericht of gebruik hiervoor de oproep en doe mee! Samen maken we het onderwijs nóg inclusiever.

Gerelateerde items