Terugblik webinars | Anders toetsen en examineren: toegankelijk & flexibel

Webinar anders toetsen en examineren
Webinar anders toetsen en examineren

22 april 2020

Hoe kun je op afstand toegankelijk en flexibel toetsen en examineren? Hoe organiseer je dat? En wat heb je daarvoor nodig?

ECIO en CINOP organiseerden vijf keer een webinar over dit onderwerp. Marjolein Büscher en Elke van Doorn (ECIO) en Jessica Spithoven, Sandra Beugel, Marloes van Bussel en Esther Woertman (CINOP) namen de verschillende webinars voor hun rekening. De aangereikte oplossingsrichtingen helpen alle studenten, ook studenten met een ondersteuningsvraag.

Op veler verzoek hebben we het webinar opgenomen zodat je dit onderstaand kunt terugkijken. Tijdens het webinar kwam de theorie aan bod en zijn handreikingen en good practices voor anders toetsen en examineren in het mbo en ho gedeeld.

Relevante documenten & links

Informatie ministerie van OCW:

We helpen je graag!

Heb je vragen over toetsen, tentamineren of examineren? Neem gerust contact met ons op. We hebben ruime ervaring en expertise op dit onderwerp en kunnen op verschillende manieren ondersteunen. Denk aan het meelezen en feedback geven op documenten, advies en meedenken met examencommissies of praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld het aanpassen van examens.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn en Twitter, dan blijf je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten.