De Realisten Academie gaat opnieuw van start!

Realisten foto

13 november 2019

We zijn heel blij dat met medewerking van FNO en VSB Fonds de Realisten Academie een vervolg krijgt. Hieronder delen we graag met je hoe dit vervolg eruitziet én willen we je vragen dit ook met jouw netwerk te delen.

Realisten Academie

De Realisten Academie leidt vanaf december weer 25 jongeren met een beperking op tot Realist (ervaringsdeskundige). Zij zetten zich in om de inclusie van jongeren met een beperking op de arbeidsmarkt te bevorderen. Door het geven van pitches en voorlichtingen over het leven en werken met een beperking inspireren en activeren zij professionals, studenten, werkgevers en andere jongeren. Daarnaast delen zij in de Realisetn Community hun kennis en ervaringen met peers met een beperking en organiseren zij, samen met CNV Jongeren, zowel online als offline meet-ups. Hiermee geven ze deze peers en zichzelf nieuwe inzichten en tools waarmee ze hun eigen regie kunnen vergroten.

Op deze manier wordt er gewerkt aan persoonlijke versterking van de Realisten, maar ook aan de maatschappelijk denk- en werkwijze rondom de inclusieve arbeidsmarkt.

Help ons mee de jongeren te vinden!

In de bijlage vind je de flyer met meer informatie, die je gemakkelijk door kunt sturen. Op LinkedIn en Facebook staat ons wervingsbericht. Wil jij de flyer en het wervingsbericht delen met jouw netwerk? Denk aan collega’s, andere organisaties die jongeren spreken én de jongeren die jij zelf kent.

Alle informatie is ook te vinden op onze website: www.realistenacademie.nl

Aanmelden of meer informatie ontvangen?
Stuur ons een mail via realistenacademie@cnvjongeren.nl of neem telefonisch contact op via 030-7511850.

Laten we samen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt voor iedereen! Alvast hartelijk dank voor je hulp.

Bron: www.cnvjongeren.nl

Download

Gerelateerde items

Kamer ziet belang in behoud afstandsonderwijs voor studenten met een functiebeperking

ECIO Infolijn | Terugblik één jaar online onderwijs – veelgestelde ondersteuningsvragen