Ontmoet werkzoekenden met een arbeidsbeperking

Hands

14 januari 2020

Lidia van der Klei en Michèle de Vries van Onbeperkt aan de slag verzorgen Meet&Greets door heel Nederland.

Het doel is om een genormaliseerde inclusieve arbeidsmarkt te bewerkstelligen, een samenleving verwezenlijken waaraan iedereen naar vermogen op volwaardige wijze kan bijdragen. Dat doet Onbeperkt aan de slag door zich in te zetten voor iedereen die wat extra’s nodig heeft.

Ontmoeting is het sleutelwoord. Enerzijds gebeurt dat digitaal: inmiddels hebben zo’n 8.000 werkzoekenden met een beperking zich ingeschreven op de website, www.onbeperktaandeslag.nl. Daarmee is Onbeperkt aan de slag gelijk het grootste platform van Nederland. Anderzijds organiseren ze gedurende het hele jaar door heel het land Meet&Greets.

Meet&Greetsessies

Op 11 februari a.s. vindt de Meet&Greetsessie plaats bij CINOP te ‘s-Hertogenbosch. ECIO, onderdeel van CINOP, en vijf andere bedrijven gaan met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt speeddaten. De Meet&Greetsessies vinden in heel het land plaats. Bekijk hier de agenda.

In heel Nederland staan namelijk nog te veel mensen met een beperking aan de zijlijn, terwijl zij een zeer waardevolle bijdrage kunnen leveren op de werkvloer, groei van de onderneming, de welvaart en economische groei in de regio.

Bron: Onbeperkt aan de slag