Hoe kun je ons bereiken

Wil je ons bezoeken in ‘s-Hertogenbosch? Je bent van harte welkom! Meer informatie over de vervoersmogelijkheden vind je op deze pagina. Natuurlijk kun je ook telefonisch of per e-mail direct contact opnemen met een van onze collega’s.

Infolijn

Professionals uit het hoger onderwijs kunnen elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen met ECIO voor specifieke ondersteuningsvragen. Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie te geven. Dit kan telefonisch (073-6800783) of per e-mail.

Informatie voor de pers

Ben je journalist of een andere vertegenwoordiger van de media? Met vragen kun je terecht bij Franka van de Wijdeven, tel. 0623923649 of fwijdeven@cinop.nl.

Informatie voor studenten met een ondersteuningsvraag

Heb je als student extra ondersteuning nodig? Raadpleeg dan het overzicht van de contactpersonen van de hogescholen en universiteiten. Deze personen zijn binnen de onderwijsinstelling speciaal aangesteld om jou verder te helpen bij vragen rondom mogelijkheden en voorzieningen bij studeren met een functiebeperking. Daarnaast ondersteunt ECIO jou met tips, handreikingen en informatie die op de website beschikbaar is gesteld.

Bezoek ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch

We zijn zowel met het openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar; ons kantoor ligt direct tegenover het Centraal Station.

Met het openbaar vervoer

Het Stationsplein ligt aan de centrumzijde van Centraal Station ’s-Hertogenbosch. Vanaf de hoofduitgang zie je het pand van CINOP aan je rechterhand (2e kantoorgebouw, bij het busstation).

Verlaat het station aan de oostzijde (richting de binnenstad), ECIO zit schuin tegenover het station aan de rechterkant. Loop langs het busstation naar de overkant en houdt rechts aan. De ingang van ECIO/CINOP zit op de hoek van de straat en het plein.

Met de auto

LET OP: sommige navigatiesystemen leiden je naar het Stationsplein in Rosmalen. Dit moet natuurlijk het Stationsplein in ‘s-Hertogenbosch zijn. Je kunt als alternatief adres de Mayweg in ‘s-Hertogenbosch invoeren.

Parkeren

Je kunt parkeren bij

ECIO Fallback image

Adres

Stationsplein 14

5200 BP 's-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1585

5200 BP 's Hertogenbosch

+31(0)73-6800783

KvK : 17162246

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “Organization”,
“name”: “Expertisecentrum inclusief onderwijs”,
“alternateName”: “ECIO”,
“url”: “https://ecio.nl/”,
“logo”: “https://ecio.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/05/cinop-logo-ecio-payoff-cmyk-3.jpg”,
“sameAs”: [
“https://www.facebook.com/Expertisecentruminclusiefonderwijs”,
“https://twitter.com/ECIO_NL”,
“https://www.instagram.com/ecio_nl/”,
“https://www.youtube.com/channel/UCZQGijUA951VtDgxqOwvkNw/”,
“https://www.linkedin.com/company/ecio-expertisecentruminclusiefonderwijs/”,
“https://www.ecio.nl/”
]
}