Moodboard activiteit: ‘Mijn Toekomstbeeld’

man achter laptop

29 juni 2020 13:00 - 15:00

Online via Zoom of Microsoft Teams

Graag nodigen we je uit voor de Moodboard-activiteit met als centraal thema: ‘Mijn toekomstbeeld’.

Wie wil jij nu eigenlijk zijn? Naar welke toekomst werk je toe? Dat is iets waar we de laatste maanden mee bezig zijn geweest en waar we doelen voor hebben opgesteld. De een heeft al een helder beeld van hoe zijn/haar toekomst eruit gaat zien terwijl de ander het misschien nog helemaal niet voor zich ziet. Met het maken van een Moodboard voor jezelf ga je deze wensen visueel maken.

Praktische informatie

  • Wat: Het maken en delen van een Toekomst Moodboard
  • Waar: online via Zoom of Microsoft Teams
  • Wanneer: 29 juni 2020
  • Tijd: 13:00 uur – 15:00 uur
  • Organisatie: MDT-project ‘Samen online uit, samen thuis’ (Sandra Curfs & Mandy Tabois)
  • Voor wie: jongeren met een functiebeperking tot 28 jaar
  • Meer informatie over het project ‘samen online uit, samen thuis’

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te mailen naar mandytabois@hotmail.com

Vóór de online activiteit op de 29ste is het de bedoeling dat iedereen zijn/haar Moodboard al klaar heeft.

Hoe ga je te werk

Pak een vel papier/karton/schildersdoek om je Moodboard op te maken, zo groot als je zelf prettig vind. Stel dan jezelf de vraag ‘Wat zie ik allemaal in mijn toekomst?’ Denk aan reizen, werk, wonen, familie/gezin, hobby’s enzovoort.
De wensen die in je naar boven komen ga je uitbeelden door voor elke wens een plaatje, foto of tekening/schilderij te gebruiken…Of door ander materiaal te gebruiken. Doe het op je eigen manier! Het is jouw droom en je kan het dan ook niet ‘fout’ doen.

Tijdens de online bijeenkomst zal iedereen deze laten zien aan de groep en zijn/haar verhaal erbij vertellen. Door dit te delen met de groep kun je hen meenemen in alles wat ze zien, zet je het voor jezelf nog eens op een rijtje maar belangrijker nog, je kan elkaar inspireren! De een zal al helder hebben hoe ze hun droomtoekomst gaan bereiken maar de ander kan hier nog niet helemaal uit zijn. We gaan hierover in gesprek en kunnen met elkaar meedenken op een ontspannen en leuke manier! We hopen dat jullie erbij zijn!