Aan de slag met het Kompas Studentenwelzijn

Voor een gedeeld beeld en gezamenlijke taal

Waar zet je als onderwijsinstelling op in bij het bevorderen van studentenwelzijn en hoever wil je hier in gaan? Het Kompas Studentenwelzijn helpt je met de prioritering van de belangrijkste aspecten.

Een aanpak voor een gedeeld beeld en gezamenlijke taal voor het bevorderen van studentenwelzijn.

Doe de zelftest

Het Kompas Studentenwelzijn werkt aan de hand van stellingen. Het Kompas is naast een eyopener ook een tool die gesprekken over, en activiteiten gericht op studentenwelzijn, faciliteert. Er worden geen gegevens opgeslagen. De vergelijkingsscore is dan ook ter illustratie en geeft fictieve resultaten weer. Je kunt deze score als png-afbeelding downloaden.

Wacht tot het onderstaande iframe volledig is geladen:

Totstandkoming

Het Kompas is gebaseerd op het Britse model studentenwelzijn en uitgewerkt met een eigen invulling van de stellingen voor de verschillende doelgroepen. Voor de realisatie van Kompas Studentenwelzijn heeft ECIO samengewerkt met Hanzehogeschool, Hogeschool Utrecht en ISO. Het Kompas is getest door verschillende gebruikers in het hoger onderwijs. Het Kompas Studentenwelzijn is mogelijk gemaakt door financiering van het Dr. G.C. Heringa-Fonds. Lees meer over het Kompas Studentenwelzijn.

Het Kompas Studentenwelzijn is naast een eyeopener ook een tool die gesprekken over, en activiteiten gericht op studentenwelzijn, faciliteert.